Grib i egen barm – kvinde!

Vi kvinder er nogle værre skiderikker, når det kommer til at konkurrere med hinanden. Jeg kender faktisk også kun en håndfuld, der ikke spejler sig i hvad andre mener om hvordan vi skal se ud, eller som ikke slår sig selv i hovedet, med en forestilling om ikke at være gode nok. Personligt kan jeg heller ikke sige mig fri for det, selvom jeg kæmper stærk imod. Men lidt har jeg trods alt lært, og det er, at man som kvinde har et medansvar for, at man ikke skaber urealistiske idealer. Og det gør man, når man poster fotos af sig selv- 3 eller 14 dage efter en fødsel, for at vise i hvor god en form man er. For hvis skyld er det, andet end ens eget selvværd og ego?

Det skriver jeg lidt om på Opinionen:

https://ekstrabladet.dk/opinionen/sannegottlieb/hvorfor-goer-kvinder-det/8201983

Indlæg du også vil synes om

Læg en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *