Hurra, to nye krisecentre

 

Hurra, to nye krisecentre.

Men allerførst, sådan så det ud da det hele begyndte… Geeti Amiri, Mette Helena og undertegnede!

Jeg er så stolt, at jeg kunne revne lige nu. Et helt nyt rådgivningstilbud for kvinder, der lever med psykisk vold eller andre former for vold, og for deres pårørende, har valgt at kalde rådgivningen for Sig det til nogen.

Rådgivningen er et samarbejde mellem tre krisecentre – Danner i København, Ringsted Krisecenter og Randers Krisecenter. Og de næste tre år er det finansieret af A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formål.

Det er for de kvinder, der ikke har brug for en seng, men stadig vil mødes af en forstående, veluddannet rådgiver, når de er i krise.

Det giver så meget mening at udbrede viden om, hvad psykisk vold også kan være. Psykisk vold i et parforhold er f.eks., når du begynder at ændre adfærd, fordi du er bange for din kæreste eller ægtefælle. Når du bliver kontrolleret. Når din telefon bliver tjekket. Når du ikke må se eller have bestemte venner. Når du ikke må gå i bestemt tøj.

Vidste du, at det især er unge mellem 16 og 24 år, der er udsat for psykisk vold? Nej, det gjorde jeg heller ikke, før jeg satte mig ind i sagerne. Men det er den kedelige statistik.

Derfor, i min funktion som ambassadør for den nye rådgivning, vil jeg tage ud og tale med unge mennesker på gymnasier, ungdomsklubber, og hvor det ellers giver mening. Og hvis du læser dette og tænker, JA, det vil vi gerne høre Sanne Gottlieb tale om, så kan du booke mig ved at kontakte rådgivningen via sigdettilnogen.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indlæg du også vil synes om

Læg en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *