Kvinder bliver sindssyge når de fylder 42

. Kvinder i panikalderen… eller, kvinder bliver sindssyge når de fylder 42.

Ok, vi kan også godt sige 40 eller 45, for den sags skyld. Men den rammer på et tidspunkt. Og måske er ordet sindssyg, ikke det bedste valg. Men noget kører af sporet for de fleste. Ægteskabet er blevet en spændetrøje.

Og hvad er der nu galt i det? Ikke så meget. Hvis man er ulykkelig og ikke kan se anden udvej, skal man da så absolut lade sig skille. Det gælder både mænd og kvinder. Men man skal også bare vide, at det man forlader, så er et overstået kapitel, og at det nye , “spændende,” der ligger foran en´, måske ikke er så let og ligetil som man i sin rosenrøde drøm, bilder sig ind i det øjeblik man underskriver skilsmissepapirerne.

Herefter kommer apps ind i billedet. Tinder, Happn eller hvad de nu hedder. Utallige dates af varierende kvalitet. Engangsknald, hvor du haster hjem til dig selv, inden tømmermændene rammer.

Som kvinde i den alder, finder du hurtigt ud af, at der er to kategorier af mænd. De unge, som enten synes det er vildt spændende med en MILF, men som ikke rigtig vil binde sig. Eller mændene i din egen aldersgruppe. De netop- fraskilte. Dem, der burde udstyres med et skilt på ryggen, hvor der står “jeg er på kneppeturne i to år.” Og som ikke rigtig vil binde sig.

Snart finder du ud af, at singlelivet er lidt ensomt… i din seng.

Du har oceaner af tid til dine veninder. Behøver ikke barbere dig nogen som helst steder.

Du kan se film kl 2 om natten og prutte uden at fortrække en mine. Du nyder din frihed.

Men ganske langsomt længes du efter en du kan dele dit liv med. En rigtig kæreste. Og så har du problemet. For der er som sagt lukket ned på de fleste hylder. Og din røv hænger mere og mere for hver dag der går.

Du opdager pludselig, at “der ikke findes nogen gode mænd mere.” Vrøvl. Dem er der masser af. Du har bare ikke besluttet dig for KUN at ville se dem. Du har været for angst for at vise dine blodsprængninger, eller for generøs med dit underliv. Ikke at der er noget galt med hverken blodsprængninger eller generøsitet med sit underliv. Men der kommer et tidspunkt, hvor du skal bruge hovedet mere, end dine liderlige eller romantiske forestillinger.

Du skal være der hvor du har det godt. Også selv om du ikke helt forstår at du har det godt. For, hvordan kan du være sammen med en der hedder Ejner. En der bider negle eller kører en Toyota Corolla. Jamen det kan du, fordi han gør dig glad. Længere er den ikke.

Men du får aldrig det tilbage som du forlod. Og det skal du bare vide inden du smutter. Men du får noget nyt. Noget der måske i virkeligheden passer bedre til dig.

God jagt!

Indlæg du også vil synes om

Læg en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Hvad andre siger